2Olifanten

Onderdeel van: Kinderopvang 2Samen - Den Haag
Kinderopvang
Overige

Omschrijving van 2Olifanten

Kinderdagverblijf 2Olifanten (voorheen Mama’s Kindje) is gelegen aan de Loevesteinlaan in de Haagse wijk Morgenstond. Het is een klein kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderen worden opgevangen in een babygroep (0-2 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar).
Ons pand ligt aan de Loevesteinlaan en dichtbij het Zuiderpark, wat veel gelegenheid biedt om met de kinderen naar buiten te gaan. Ook de kinderboerderij is op loopafstand. Dit is niet alleen een heerlijke omgeving om vrij te bewegen, te spelen en te ontdekken, maar levert ook speelmateriaal op om op de groep mee verder te gaan. Zo halen we de natuur naar binnen en maken we voor kinderen de verbinding tussen de binnenwereld en de buitenwereld.

Missie

De kern van ons pedagogisch beleid is ‘Wij zien jou’. Dat geldt voor de kinderen, maar ook voor onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je op je plek zit en dat je de ruimte hebt om jouw talenten met de kinderen te delen, want enthousiasme werkt aanstekelijk! Via onze ontwikkelacademie kun je verdiepende cursussen volgen en we moedigen het ontwikkelen van jouw talenten alleen maar aan. Tot slot ontwikkel jij je het beste in een fijn team, met mensen waar je op kunt bouwen. Voor veel van onze collega’s voelt hun team als familie. We zijn trots op onze medewerkers, die altijd voor elkaar klaarstaan. Samen zijn we sterker!

Visie

2Samen bestaat al meer dan 75 jaar. We zijn een stichting. Dat is niet stoffig of saai, maar betekent dat we geen winst maken. Alles wat we verdienen, investeren we in de kwaliteit van onze kinderopvang. Bovendien vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld. Daarom zijn we betrokken bij het oprichten of de ondersteuning van allerlei maatschappelijke projecten in de buurt, wijk, het dorp of de stad. Denk bijvoorbeeld aan een school voor Oekraïense kinderen, een zomerschool en opvang voor kinderen met extra (medische) zorg.

Werkomgeving

We zijn officieel een ‘Gezonde Kinderopvang’. Dat vinden we belangrijk, want elk kind verdient een gezonde start! Dat gaat bij ons veel verder dan het bieden van een gezonde leefomgeving. Samen werken we aan (het aanleren van) een gezonde leefstijl voor kinderen én deskundigheid van medewerkers. Onze coaches Gezonde Kinderopvang zijn daarvoor specifiek getraind. Ook worden we steeds duurzamer. Onze duurzaamheidsambassadeurs zorgden bijvoorbeeld voor regentonnen bij iedere locatie, we leggen natuurtuinen aan en kopen zoveel mogelijk duurzaam in.


Adresgegevens

Loevesteinlaan 11
2585 DB Den Haag
Zuid-Holland, Nederland
Route plannen