2Rendieren

Onderdeel van: Kinderopvang 2Samen - Den Haag
Kinderopvang

Omschrijving van 2Rendieren

2Rendieren ligt op een prachtige locatie bij korfbalvereniging KVS. Deze locatie ligt tegen het Westbroek park aan. De BSO kinderen kunnen gebruik maken van de kantine om te knutselen, spelletjes te spelen, relaxen. Koken in de keuken of bijvoorbeeld voor het oefenen van dansjes. Op de velden doen we de meest uiteenlopende sporten.

Het team van 2rendieren is een klein maar gezellig team, samen met het team van 2karpers vorm je fijn en hecht team. Er is ruimte voor iedereen zijn of haar inbreng.

Missie

De kern van ons pedagogisch beleid is ‘Wij zien jou’. Dat geldt voor de kinderen, maar ook voor onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je op je plek zit en dat je de ruimte hebt om jouw talenten met de kinderen te delen, want enthousiasme werkt aanstekelijk! Via onze ontwikkelacademie kun je verdiepende cursussen volgen en we moedigen het ontwikkelen van jouw talenten alleen maar aan. Tot slot ontwikkel jij je het beste in een fijn team, met mensen waar je op kunt bouwen. Voor veel van onze collega’s voelt hun team als familie. We zijn trots op onze medewerkers, die altijd voor elkaar klaarstaan. Samen zijn we sterker!

Visie

2Samen bestaat al meer dan 75 jaar. We zijn een stichting. Dat is niet stoffig of saai, maar betekent dat we geen winst maken. Alles wat we verdienen, investeren we in de kwaliteit van onze kinderopvang. Bovendien vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld. Daarom zijn we betrokken bij het oprichten of de ondersteuning van allerlei maatschappelijke projecten in de buurt, wijk, het dorp of de stad. Denk bijvoorbeeld aan een school voor Oekraïense kinderen, een zomerschool en opvang voor kinderen met extra (medische) zorg.

Werkomgeving

We zijn officieel een ‘Gezonde Kinderopvang’. Dat vinden we belangrijk, want elk kind verdient een gezonde start! Dat gaat bij ons veel verder dan het bieden van een gezonde leefomgeving. Samen werken we aan (het aanleren van) een gezonde leefstijl voor kinderen én deskundigheid van medewerkers. Onze coaches Gezonde Kinderopvang zijn daarvoor specifiek getraind. Ook worden we steeds duurzamer. Onze duurzaamheidsambassadeurs zorgden bijvoorbeeld voor regentonnen bij iedere locatie, we leggen natuurtuinen aan en kopen zoveel mogelijk duurzaam in.

Bijzonderheden

Een van onze speerpunten is talentgericht werken en wij zijn nieuwsgierig wat jij ons kunt bieden!


Adresgegevens

Cremerweg 2
2585 DB Den Haag
Zuid-Holland, Nederland
Route plannen