Kinderopvang 2Samen

Den Haag
Kinderopvang
Overige
10 Locaties

Omschrijving van Kinderopvang 2Samen

Kinderopvang 2Samen is de grootste kinderopvangorganisatie in Den Haag, Naaldwijk en Monster. We verzorgen kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang voor ruim 6000 kinderen op zo’n 70 locaties. Iedere locatie heeft zijn eigen karakter. Zo hebben we bijvoorbeeld locaties middenin de stad, vlakbij de duinen, langs grote sportvelden of met een eigen kinderboerderij. Bij 2Samen kun je daarom werken op een locatie waar jij energie van krijgt. Met kinderen die je graag ziet ontwikkelen. Of ze nu heel stil zijn, heel teruggetrokken en verlegen, of juist altijd vooraan staan met een grote mond. Bij jou voelen ze zich thuis en voelen ze zich gezien, dát vinden we belangrijk.

Missie

De kern van ons pedagogisch beleid is ‘Wij zien jou’. Dat geldt voor de kinderen, maar ook voor onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je op je plek zit en dat je de ruimte hebt om jouw talenten met de kinderen te delen, want enthousiasme werkt aanstekelijk! Via onze ontwikkelacademie kun je verdiepende cursussen volgen en we moedigen het ontwikkelen van jouw talenten alleen maar aan. Tot slot ontwikkel jij je het beste in een fijn team, met mensen waar je op kunt bouwen. Voor veel van onze collega’s voelt hun team als familie. We zijn trots op onze medewerkers, die altijd voor elkaar klaarstaan. Samen zijn we sterker!

Visie

2Samen bestaat al meer dan 75 jaar. We zijn een stichting. Dat is niet stoffig of saai, maar betekent dat we geen winst maken. Alles wat we verdienen, investeren we in de kwaliteit van onze kinderopvang. Bovendien vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld. Daarom zijn we betrokken bij het oprichten of de ondersteuning van allerlei maatschappelijke projecten in de buurt, wijk, het dorp of de stad. Denk bijvoorbeeld aan een school voor Oekraïense kinderen, een zomerschool en opvang voor kinderen met extra (medische) zorg.

Werkomgeving

We zijn officieel een ‘Gezonde Kinderopvang’. Dat vinden we belangrijk, want elk kind verdient een gezonde start! Dat gaat bij ons veel verder dan het bieden van een gezonde leefomgeving. Samen werken we aan (het aanleren van) een gezonde leefstijl voor kinderen én deskundigheid van medewerkers. Onze coaches Gezonde Kinderopvang zijn daarvoor specifiek getraind. Ook worden we steeds duurzamer. Onze duurzaamheidsambassadeurs zorgden bijvoorbeeld voor regentonnen bij iedere locatie, we leggen natuurtuinen aan en kopen zoveel mogelijk duurzaam in.

Bijzonderheden

Uiteraard heb je een diploma dat kwalificeert voor de kinderopvang zoals PW3, PW4, Cultureel Werk, Social Work, verschillende kunst- en therapieopleidingen, Toegepaste Psychologie, Sport & Bewegen, Pedagogiek of Onderwijs. Benieuwd of je diploma voldoet? Doe dan de diplomacheck op de website van het FCB.

Onze scholen

Meer scholen tonen


Adresgegevens

Alexanderveld 5
2585 DB Den Haag
Zuid-Holland, Nederland
Route plannen

Vacatures van Kinderopvang 2Samen

{"total":6,"sectoren":{"752":6},"vakken":{"97":6,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":6,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":6,"-1":0},"dienstverband":{"3":5,"2":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":3,"2":3,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":6},"bevoegdHeden":{"5":5,"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{"3":6},"provincies":{"7":6}}
6 onderwijsvacatures
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
59 dagen geleden
Kinderopvang VSO, NSO, BSO
In overleg
Parttime
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
59 dagen geleden
Kinderopvang VSO, NSO, BSO
In overleg
Parttime
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
59 dagen geleden
Kinderopvang VSO, NSO, BSO
In overleg
Parttime
Toon alle 6 vacatures