Murmellius Gymnasium

Onderdeel van: SOVON - Alkmaar
Onderdeel van: SOVON - Alkmaar
Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar
864 Leerlingen

Omschrijving van Murmellius Gymnasium

Werken bij het Murmellius Gymnasium betekent werken bij een categoraal gymnasium op openbare grondslag. Onze school bestaat uit 750 leerlingen en 80 docenten en is gevestigd in een prachtig, monumentaal gebouw aan de rand van het historische stadscentrum van Alkmaar. Werken bij het Murmellius Gymnasium betekent ook werken bij een school waar we trots op zijn. Zowel leerlingen als docenten kennen het zogenoemde Murmellius-gevoel. Samen leggen we de lat graag hoog en voelen we naar elkaar een grote betrokkenheid. En dat terwijl we verspreid over heel Noord-Holland wonen.

De leerlingen krijgen van ons uitdagend, kwalitatief hoogstaand onderwijs met ruime aandacht voor de klassieke talen en de cultuur van de Oudheid. Ook bieden wij ze buitenschoolse activiteiten zoals toneel, de schoolband, IMUNA en de debatclub. Daarbij staat de ontwikkeling van onze leerlingen voorop. Als hechte, open en veilige school met aandacht voor het individu, doen we er alles aan om onze leerlingen goed voor te bereiden op de toekomst.

Het Murmellius Gymnasium is onderdeel van de Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Noord-Holland-Noord (SOVON). Meer weten over SOVON? www.sovon.nu


Video


Adresgegevens

Bergerhout 1
1815 DA Alkmaar
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand